Het verse vlees dat u dagelijks in onze winkel koopt voldoet aan de hoogste kwaliteitsnormen.
Chef-slager Michel staat garant voor kwaliteit en vakmanschap.Iedere leverancier van ons vvlees dient te voldoen aan strenge criteria betreffende kwaliteit, veiligheid en aandacht voor milieu en diervriendelijkheid.
Het Rundvlees is altijd van het bekende Black Angus ras. De runderen lopen zo veel als mogelijk in de weide. Dit rund- en kalfsvlees draagt dan ook doorgaans het "Beter Leven" keurmerk.
Het varkensvlees komt van slachterijen die de garantie kunnen geven dat de varkens geleefd hebben onder de strenge criteria van het Certus label. Ook hier weer veel aandacht voor kwaliteit en dier.
Het Lamsvlees komt indien mogelijk vers uit Nederland (bv Texel), indien deze niet leverbaar zijn dan gaan we over op Iers Vers Lamsvlees . In beide landen leven de lammeren op uitgestrekte weiden waar rust en vrijheid de boventoon voeren. Het lamsvlees wordt direct na slacht gekoeld bij ons afgeleverd.
Het assortiment wild en gevogelte komt ook van streng geselecteerde bedrijven, waar de aandacht voor veiligheid en kwaliteit hoog in het vaandel staat.
Het wild is het hele jaar leverbaar. In het jachtseizoen vers, de rest van het jaar bevroren. We snijden het zelf uit, waardoor ook hier de kwaliteit gegarandeerd is.